Confettihelden

Toppers van de sociale werkplaats

De bladeren van bladconfetti worden geselecteerd en gesorteerd op grootte en vochtigheid. Na het droogproces gaan de bladeren door een machine die door ons zelf bedacht en ontwikkeld is. Bladconfetti is van A tot Z ons product en daar zijn we trots op. Hierdoor kunnen we ook garanderen dat de bladeren in topconditie zijn en niet schimmelen en poederachtig worden. De toppers van de sociale werkplaats doen de confetti in zakken van gerecycled papier en in houten kratjes die daar ook speciaal voor jullie gemaakt worden!

 

Hoi! Ik ben Willem, ik werk op de sociale werkplaats en ik maak de kratjes voor Bladconfetti. Het is leuk om te doen en het is anders dan het maken van gewone kratjes doordat je heel veel verschillende dingen aan het kratje kunt toevoegen. Mijn collega’s zijn super jaloers op mij, dat ik dit mag doen. Ik ben de confettiheld!”

– Willem

Zeg ja!

Dus… zeg ja tegen elkaar en tegen het goede werk van de sociale werkplaats. Van de opbrengst van elk zakje bladconfetti gaat er een percentage naar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hierdoor kunnen wij garanderen dat je niet zomaar iets de lucht in gooit. Maak niet alleen jouw dag feestelijk, maar laat ook onze toppers van de sociale werkplaats juichen. Ook de dozen waarin we leveren zijn uiteraard recyclebaar en de opdruk is van inkt op waterbasis.