Stephanie & Martijn


Marco & Inge


Maaike & Jeroen

Bladconfetti is een prachtig product. Je kunt zien dat er met liefde aan de producten is gewerkt. Dat wij niets hoeven op te ruimen en de locatie hier ook erg blij mee was, is een mooie bijkomstigheid.  


Anneke & Ernst

Wauw! Wat een prachtige dag was het! Het contact met bladconfetti verliep heel prettig en soepel. We ontvingen de bladconfetti ruim op tijd zodat we nog wat instructies konden geven voor de optimale strooi ervaring. En dat is gelukt, bedankt bladconfetti! 


Bladconfetti
Confetti zak+

Shop nu

Emma & Stijn

We wilden een ecologische bruiloft met biologisch afbreekbare producten. Bladconfetti past hier natuurlijk helemaal bij aangezien de confetti vanzelf vergaat in de natuur. Het is een supermooi duurzaam alternatief voor bv bellenblaas, dat was ons eerste idee maar dat vlekt. Bedankt bladconfetti voor jullie alternatief! 


Julia & Nicolas

Bladconfetti maakte onze dag echt ‘af’. Hoe leuk dat bij het naar buiten lopen er bladconfetti wordt gegooid? Onze bruidsmeisjes vonden het te gek! Ze hebben zich er de hele dag mee vermaakt.  


Meddy & Robin

De liefde en het leven vieren, dat sprak ons gelijk aan. Via google zochten we een alternatief voor conventionele confetti, en zo kwamen we bij bladconfetti terecht. We vonden het leuk dat de gasten zelf met de confetti konden gooien. 


Marlise & Maurice

We zijn graag buiten in de natuur en gaan verantwoord met het milieu om. Bladconfetti is lief voor de natuur en het milieu. We zullen jullie zeker aanraden! 


Michelle & Calvin

Wat een feest was het dat er met Bladconfetti WEL op onze strooi locatie gestrooid mocht worden! 


Dana & Lars

Het was ons niet direct duidelijk wat de persoonlijke twist inhoudt maar na contact te hebben gehad met bladconfetti, is dit ons duidelijk uitgelegd. Wat een leuke toevoeging! We hebben aan alle gasten aan het einde van de dag een zakje confetti meegegeven. 


Esther & Robin

Via vrienden hoorden we over bladconfetti en we vonden dit wel een mooie toevoeging op onze trouwdag. Door bij de kratjes voor een persoonlijke gravure te kiezen houdt je een blijvende herinnering over aan de mooiste dag van ons leven! 


Sylvie & Xavier

Het leuke aan bladconfetti is dat je er echt een persoonlijke touch aan kan geven. Door een twist toe te voegen aan de zakjes wordt het echt iets eigens. Wij kozen voor onze initialen en onze trouwdatum. We waren redelijk laat met beslissen maar de levering was heel snel. Bedankt bladconfetti! 


Naomi & Koen

Het thema van onze bruiloft was redelijk traditioneel, maar we wilden hier graag een persoonlijke touch aan geven. Bladconfetti bood uitkomst door de mogelijkheid een persoonlijke noot toe te voegen. Zo ging het traditionele op een prettige en natuurlijke manier samen met onze personalisering 


Jaleesa & Kristof

We leerden Bladconfetti kennen op de I Do-huwelijksbeurs 2 jaar voor onze trouw en hielden dit in onze gedachten want we zagen dit als ideaal strooimoment aan het gemeentehuis voor alle kindjes die langskwamen. Ik vond ‘s avonds nog wel steeds blaadjes in mijn haren. 🙂


Bladconfetti
Confetti krat basis

Shop nu
Maryla Fossen Photography
Maryla Fossen Photography
Maryla Fossen Photography
Maryla Fossen Photography
Meer momenten

Happy customers

Klanten geven ons een 8.9/10!

Bekijk onze reviews