Het Verhaal

Hoe is Bladconfetti ontstaan?

Bas: “Toen wij gingen trouwen in september 2015, zochten wij een alternatief voor de papieren confetti en het traditionele rijst strooien. De locatie waar wij wilden trouwen gaf ook aan dat glitters en rozenblaadjes niet toegestaan waren. Na veel speuren op internet naar andere, vrolijke oplossingen, besloten we om de confetti zelf te gaan maken.”

Eelkje: “En dit is het begin geweest van Bladconfetti. We houden van natuurlijke producten en we wilden op onze trouwdag een voorbeeld zijn door biologisch afbreekbare materialen te gebruiken.”

Bas: “Het pakte zo goed uit, dat er al snel van verschillende kanten en locaties de vraag kwam waar we de confetti vandaan hadden.”

Eelkje: “Een gat in de markt dus! En nu verkopen we door heel Europa.”

Bas: “We hebben het bovendien gepersonaliseerd met de biologisch afbreekbare twist en het mooie krat met namen dat je mee naar huis neemt. En doordat het handgemaakt is door de mensen van de sociale werkplaats, is het origineel en hebben heel veel mensen er plezier van.”

Eelkje: “We zijn blij dat we ons idee kunnen delen met anderen.”

We houden van natuurlijke producten en we wilden op onze trouwdag een voorbeeld zijn door biologisch afbreekbare materialen te gebruiken.

Hoe wordt bladconfetti gemaakt?

De bladeren van bladconfetti worden geselecteerd en gesorteerd op grootte en vochtigheid. Na het droogproces gaan de bladeren door een machine die door ons zelf bedacht en ontwikkeld is. Bladconfetti is van A tot Z ons product en daar zijn we trots op. Hierdoor kunnen we ook garanderen dat de bladeren in topconditie zijn en niet schimmelen en poederachtig worden.

De voordelen van bladconfetti

Bladconfetti geeft geen vlekken zoals bellenblaas, papier of rozenblaadjes, het wordt niet glad zoals rijst of glitters en het is biologisch afbreekbaar binnen een paar dagen. Bladconfetti is een cadeau voor jullie bruiloft en een cadeau voor de locatie en de natuur. Jouw locatie draait om als een blad aan een boom met bladconfetti.

Bladconfetti voor elke gelegenheid

Bladconfetti is voor elke gelegenheid en de twist kun je gemakkelijk aanpassen. Alle formaten zakken zijn van gerecycled papier en bedrukt met inkt op waterbasis. Je kunt de zakken in jouw gepersonaliseerde krat neerzetten. Je vindt alle mogelijkheden in de webshop.