bladconfetti_eelkje

Eelkje

Hoe Bladconfetti ontstond

De bruiloft van Bas en Eelkje, de uitvinders van Bladconfetti, zou plaatsvinden in september 2015. Het beoogde bruidspaar begon ruim van tevoren met de planning. Bas: “En gelukkig maar, want toen bleek dat de trouwlocatie het strooien van rijst, confetti, glitters of rozenblaadjes niet toestond, moesten we op stel en sprong een andere vrolijke oplossing verzinnen.”

Het stel houdt van natuurlijke producten en wilde op hun trouwdag alleen maar biologisch afbreekbare materialen gebruiken. Eelkje: “We hebben het hele internet afgestruind naar duurzame, feestelijke en betaalbare alternatieven. Die waren er niet, dus besloten we de confetti zelf te gaan maken.”

Die beslissing pakte goed uit. “Heel goed,” beaamt Bas. “We kregen al snel van verschillende kanten en locaties de vraag waar we onze confetti vandaan hadden.” Eelkje glimlacht: “Het is echt een gat in de markt en inmiddels verkopen we door heel Europa!”

Wat begon als een eenmalige productie, groeide uit tot een heus bedrijf. “Je kunt er ook een krat bij bestellen met een eigen gravure.” vertelt Bas enthousiast.

“Bladconfetti wordt met de hand gemaakt door de mensen van de sociale werkplaats,” vult Eelkje aan. “Het is duurzaam, oer-Hollands en authentiek. We zijn blij dat we ons idee op deze manier kunnen delen met anderen.”

bladconfetti_bas

Bas

bas-en-eelkje

“We hebben het hele internet afgestruind naar duurzame, feestelijke en betaalbare alternatieven. Die waren er niet, dus besloten we de confetti zelf te gaan maken.”
Bladconfetti; een 100% biologisch afbreekbaar feestje!

bladconfetti_foto_social_werkplaatskopie

Toppers van de werkplaats

Kratjes in elkaar zetten, de randen van de zakjes netjes omvouwen, de zakjes en de kratjes vullen; onze toppers van de sociale werkplaats draaien er hun hand niet voor om!

bladconfetti_twist

The making of bladconfetti

Psssst … Het productieproces van Bladconfetti is hartstikke geheim. We begrijpen je nieuwsgierigheid, dus we lichten op onze website een minuscuul tipje van de sluier voor je op.

Linda-Jane Fotografie

Bladconfetti – de naam zegt het al – is 100% natuurlijk. Daar houden wij van en daarom zien we erop toe dat de verpakkingen duurzaam worden vervaardigd. 

Nog vragen?

Neem geen blad voor je mond, neem contact op!