Sociaal en Lokaal

Bladconfetti is een oer-Hollands product. Het telen en oogsten van de blaadjes, het confettiseren, het samenstellen van het eindproduct; alles gebeurt met de hand en vindt plaats in Nederland. Bovendien werken we samen met echte professionals op het gebied van Bladconfetti; de toppers van de sociale werkplaats! Deze mensen hebben een afstand tot de arbeidsmarkt en we hopen dat we met onze producten deze afstand kunnen verkleinen. Het is een feestje om onze toppers aan het werk te zien. Ze leggen hun hart en ziel in het werk en dat zie je terug in alles wat ze maken

Van a tot z

100% met de hand geknipt

Bladconfetti wordt met de hand geknipt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, blaadje voor blaadje, met zorg en aandacht. Dit proces zorgt ervoor dat de confetti puur uit bladeren bestaat, zonder toevoegingen. Door bladconfetti te bestellen, draagt jij als klant bij aan het bieden van werkgelegenheid en een zinvolle dagbesteding voor deze mensen. Het is een kleine, maar betekenisvolle manier om een steentje bij te dragen aan de maatschappij. Bovendien krijgt jij als klant een uniek en duurzaam product, perfect voor elk festiviteit of evenement. Samen kunnen we een verschil maken, blaadje voor blaadje.

Bladconfetti vergaat maar de herinnering blijft!

Bestel je jouw Bladconfetti in een krat, dan heb je een mooie en blijvende herinnering. Je kunt kiezen uit twee kleuren: Solide Basis of Vuur & Vlam. De kratten worden standaard geleverd met lederen handvatten. Om je krat verder naar je eigen hand te zetten, maken we een gravure van een door jou aangeleverd ontwerp op één van de zijkanten (dit is bij de prijs inbegrepen).

Spijker op z'n kop

Jimmy de krattenier!

Hoi! Ik ben Jimmy. Ik werk op de sociale werkplaats en ik maak de kratjes voor Bladconfetti. Het is leuk om te doen. Heel anders dan het maken van gewone kratjes. Er zijn twee verschillende kleuren, Solide Basis en Vuur & Vlam met een leren handvat. Mijn collega’s zijn superjaloers dat ik dit werk mag doen. Ik ben de krattenier van Bladconfetti!”

Mileu-keurmerken

Als je het doet, dan goed

Sociale werkplaats

Deze toppers maken het mogelijk

Nog vragen?

Neem geen blad voor je mond, neem contact op!

Alle feitjes op een rij