bladconfetti_foto_social_werkplaatskopie

Onze bladconfetti toppers

Bladconfetti is een oer-Hollands product. Het telen en oogsten van de blaadjes, het confettiseren, het samenstellen van het eindproduct; alles gebeurt met de hand en vindt plaats in Nederland. Bovendien werken we samen met echte professionals op het gebied van Bladconfetti; de toppers van de sociale werkplaats! Deze mensen hebben een afstand tot de arbeidsmarkt en we hopen dat we met onze producten deze afstand kunnen verkleinen. Het is een feestje om onze toppers aan het werk te zien. Ze leggen hun hart en ziel in het werk en dat zie je terug in alles wat ze maken!

100% natuurlijk en helemaal handgemaakt

In de sociale werkplaats zijn onze toppers druk in de weer met het timmeren van kratjes en het omvouwen van de randen van de bladconfettizakjes. De zakjes worden gevuld met bladconfetti. Waarom ze de randen van de zakjes omvouwen? Op die manier passen de zakjes perfect in het krat. Bovendien blijft een zakje met een omgevouwen rand beter open, zodat je gemakkelijker een handvol bladconfetti kunt pakken. Omdat we alles met de hand doen, is geen confettisnipper, zakje of kratje precies hetzelfde. Al die kleine imperfecties dragen bij aan het unieke karakter van Bladconfetti en zorgen voor een perfecte strooi-ervaring

bladconfetti_willem_krattenier

Willem de krattenier!

“Hoi! Ik ben Willem. Ik werk op de sociale werkplaats en ik maak de kratjes voor Bladconfetti. Het is leuk om te doen. Heel anders dan het maken van gewone kratjes. Er zijn twee verschillende kleuren, Solide Basis en Vuur & Vlam en je kunt kiezen voor een kratje met een greep of met een leren handvat. Mijn collega’s zijn superjaloers dat ik dit werk mag doen. Ik ben de krattenier van Bladconfetti!”

Nog vragen?

Neem geen blad voor je mond, neem contact op!