Hoe het allemaal begon

Ontdek het verhaal achter Bladconfetti, het duurzame alternatief voor traditionele trouwconfetti. Toen Bas en Eelkje hun bruiloft planden, stonden ze voor een uitdaging: de trouwlocatie verbood gebruikelijke strooisels zoals rijst en confetti. Vastbesloten om iets unieks te vinden, begonnen ze hun eigen confetti te maken van natuurlijke materialen. Het bleek een schot in de roos. Nu, vanuit hun passie voor duurzaamheid en feestelijkheid, delen ze hun handgemaakte confetti met mensen over heel Europa. Leer meer over dit oer-Hollandse, sociale werkplaatsproject en ontdek hoe je zelfs gepersonaliseerde kratten kunt bestellen.

Bas en
Eelkje

Waarom wij doen wat we doen

Voorop lopen op het gebied van ontwerp, innovatie en duurzaamheid; dat is waar Bladconfetti voortdurend naar streeft.
De inkt die we gebruiken wordt gewonnen uit sojabonen en is 100% plantaardig.

Onze verpakkingen zijn volledig zuurvrij en FSC-gecertificeerd.
de volgroeide exemplaren, zodat onze struiken en de nog kleine blaadjes gewoon kunnen doorgaan met

Ecologisch

Met Bladconfetti kun je naar hartenlust strooien. Het is een volledig natuurlijk product en is binnen 4 tot 5 dagen compleet afgebroken. Heeft jouw locatie moeite met Bladconfetti? Wijs ze dan gerust naar ons door! Met Bladconfetti dus, een duurzaam product dat met liefde wordt gemaakt.

Geen planeet B

Kies voor bladconfetti, de duurzame en feestelijke keuze voor jouw evenement! Gemaakt van 100% natuurlijke materialen, laat het geen spoor van afval achter. Zo draag jij bij aan het behoud van onze mooie planeet B. Samen kunnen we de aarde met liefde behandelen en feestvieren zonder schuldgevoel. Kies voor bladconfetti en maak een positieve impact op het milieu! Lees ook onze missie en visie

Voedselverspilling

Ons product is volledig natuurlijk en duurzaam, gemaakt van bladeren. In tegenstelling tot sommige concurrenten, gebruiken wij geen voedsel als basis ingrediënt, wat betekent dat wij geen voedselverspilling veroorzaken. Geniet van onze kleurrijke confetti en draag bij aan een beter milieu!

Ontdek de schoonheid van de natuur met Bladconfetti – het perfecte decoratieve accent voor al je feesten en evenementen. Gemaakt van echte bladeren, zonder verspilling van voedselingrediënten. Voeg een vleugje groen toe aan je decoratie zonder schuldgevoelens. Bladconfetti is duurzaam en milieuvriendelijk, en laat je gasten zich goed voelen over de planeet terwijl ze genieten van jouw evenement. Bestel nu en creëer een onvergetelijke sfeer met Bladconfetti.

Sociaal werkgelegenheid

Bij Bladconfetti besteden we werk uit aan sociale werkplaatsen, waardoor we bijdragen aan werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We zijn trots op onze bijdrage aan de ontwikkeling van onze gemeenschap en de kans om getalenteerde en gemotiveerde werknemers te ondersteunen. Doe mee met onze missie en help ons om inclusie en diversiteit op de werkvloer te bevorderen!

vechten tegen het

Milieu probleem

• 100% Biologisch afbreekbaar
• Vriendelijk voor dier en mens 
• Onbewerkt en Locatie-vriendelijk
• Handgemaakt in sociale werkplaats
• FSC-gecertificeerd verpakkingen
• Snel afbreekbaar

Ontdek en vier je festiviteit verantwoord!

Mileu-keurmerken

Als je het doet, dan goed

Sociale werkplaats

Deze toppers maken het mogelijk

Nog vragen?

Neem geen blad voor je mond, neem contact op!