Elke Verbruggen fotografie
Jasmijn Brussé Fotografie | Fine art bruidsfotografie en lifestylefotografie
Alvafotografie | Bruidsfotograaf | Bruidsfotografie

Bladconfetti; een 100% biologisch afbreekbaar feestje!

Liefde voor elkaar, liefde voor het leven en Bladconfetti gaan hand in hand. Bladconfetti is een 100% natuurlijk, oer-Hollands en gemakkelijk te personaliseren feestje. Bovendien is het een duurzaam alternatief voor bellenblaas, rijst, conventionele confetti en ander strooigoed. Bladconfetti vlekt niet, je glijdt er niet over uit en het wordt binnen een paar dagen door de natuur afgebroken. De liefde en het leven vier je met bladconfetti!

Voor elke gelegenheid en locatie

Met Bladconfetti vier je de liefde, het leven, maar ook het leven dat is geweest. We krijgen naast bestellingen voor bruiloften steeds vaker bestellingen binnen voor uitvaarten. Vreemd? Nee hoor! In plaats van een handvol zand op de kist te strooien, strooien de nabestaanden met Bladconfetti. Zo vieren ze het leven dat is geleefd en kan de ceremonie met een positief gevoel worden afgesloten.

Wij werden besproken in

Melissa Milis Photography

bladconfetti zakjes

v.a. €28,95

In een zakje Bladconfetti zitten ongeveer twee handenvol strooibare liefde. Uiteraard is dit een schatting, want de ene hand is de andere niet. Om te berekenen hoeveel zakjes je nodig hebt, kun je deze formule gebruiken: strooiers/2 X aantal werpmomenten.

bladconfetti Giftcard Offline

v.a. €25,00

Weet jij zeker dat Bladconfetti het perfecte cadeau is, maar wil je de twist en gravure op het krat aan de feestvierder overlaten? Bestel dan een Bladconfetti giftcard. Wij zorgen ervoor dat de giftcard samen met een samplepakket op de door jou aangegeven datum feestelijk verpakt worden bezorgd!